PERCUMA: Panduan Bisnes Dropship Bernilai RM97!

Cover

Di dalam ebook 124++ muka surat ini, anda akan didedahkan dengan tip, teknik dan strategi langkah demi langkah untuk menjana pendapatan yang lumayan menerusi perniagaan secara dropship.

Kami menghormati privasi anda. Sila sahkan email anda terlebih dahulu. Anda boleh unsubscribe bila-bila masa sahaja.

Ini 5 Perkara Berharga Yang Anda Akan Pelajari..

Bab #1

Apa itu bisnes dropship?

Anda akan didedahkan asas proses perniagaan dropship berfungsi berbanding perniagaan biasa. Seterusnya, apa kelebihan dan kekurangan bagi perniagaan konsep dropship.


Bab #2

Cari Produk Untuk Dijual

Pada bahagian ini anda akan didedahkan secara terperinci bagaimana untuk mencari produk yang bagus untuk dijual. Kemudian, bagaimana untuk mencari pembekal dan lakukan validasi produk secara ringkas.


Bab #3

Lakukan Pemasaran

Anda akan didedahkan dengan falsafah pemasaran, komponen pemasaran dan 10 strategi pemasaran yang ringkas dan praktikal untuk dipraktikan oleh mereka yang baru menceburkan diri dalam dunia perniagaan.


Bab #4

Perkhidmatan Pelanggan

Anda akan belajar bagaimana untuk memikat hati pelanggan, pada bab ini anda akan didedahkan dengan 15 strategi memikat hati prospek dan pelanggan.


Bab #5

Pelan Kejayaan

Pendedahan eksklusif kisah kejayaan seorang peniaga dropship yang mampu menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan. Pelan kejayaan ini juga diberikan secara langkah demi langkah.

Tentang Penulis

Adly Mukhtar merupakan CEO bagi platform dropship utama Malaysia iaitu Yosh.my. Beliau mempunyai kemahiran di dalam bidang pemasaran, jualan & penjenamaan internet dan telah menjalankan perniagaan internet sejak dari tahun 2007 sehingga sekarang.

Kini beliau memiliki beberapa perniagaan internet di dalam pelbagai industri bagi pasaran tempatan dan antarabangsa. Beliau juga sering dijemput untuk berkongsi pengalaman, ilmu dan kemahiran yang dimiliki dengan orang ramai menerusi siri ceramah atau bengkel di seluruh Malaysia.

Seperti yang dilihat:

Apa Kata Mereka Yang Telah Membacanya?

Macam biasa, panduan yang sangat bagus. Seronok baca. Nak kena print dan baca lagi. Nilai hampir RM299!

Syafiq, Pereka Web

Perkongsian yang lengkap dan mantap walaupun bukan ebook teknikal. Susah nak dapat ebook macam ni sekarang.

Iza Hazwani, Jurutera

Ebook ni sangat berbaloi untuk dibaca kerana diajar langkah demi langkah untuk menghasilkan jualan. Terima kasih!

Khairul Anwar, Usahawan

Kongsi & Sebarkan Panduan Ini Kepada Rakan..